Ostaa Liverpool Pelipaita Jatkaa Tiimin Tukemista

Rated: , 0 Comments
Total hits: 41
Posted on: 10/31/17

Valioliigan viime viikonloppuna Liverpoolilla oli 3: 0 voiton Huddersfield Townissa, mutta Liverpoolin fanit eivät olleet tyytyväisiä. Jotkut fanit eivät yksinkertaisesti käytä tai poista Jalkapallo Pelipaidat osoittamaan epätyydyttävää tilaa.

Liverpoolin viimeinen peli on huonossa kunnossa. Ottelu oli lähes neljän kierroksen Valioliigassa. Anfield Stadium-fanit eivät olleet innokkaita pelin aikana. Jopa pelin päättymisen jälkeen Liverpool-fanit tulevat huipuksi. "Jos katsotte vain tuulettimien suorituskykyä, et todellakaan tiedä miltä puolelta voittaa", media totesi. "Liverpoolin johtaja Jürgen Klopp kutsuu faneja jatkamaan joukkuettaan ja jatkaa Ostaa Liverpool pelipaita taistelemaan joukkueen puolesta!" Tuulettimien turhautuminen saa minut pahoillani siitä, että se vahingoittaa Liverpoolin pelaajien luottamusta, kun he pelaavat sano "et ole tarpeeksi hyvä", mikä aiheuttaa ongelmia. ”

Jopa vastustajaryhmän johtaja sanoi: "Viimeisten kolmen vuoden aikana olen tullut tälle stadionille paljon, mutta en ole koskaan tiennyt Anfield-stadionista tulevan niin hiljaiseksi." "Ilmeisesti Liverpool fanit ilmaisevat tyytymättömyyttään tällä tavalla, ja jos Liverpool-joukkue ei toipu voimakkaasti, se voi olla hankala." Toivottavasti Liverpool-joukkue voi elvyttää. Tietenkin verkkosivustollamme päivitetään myös uusimmat dynaamiset uutiset, ja osassa Jalkapallo Pelipaidat myymälä on tarjolla erilaisia ​​alennuksia palvellakseen suurimman osan faneista. Napsauta linkkiä nähdäksesi lisää.

 

Ostaa-Liverpool-pelipaita-jatkaa-tiimin-tukemista>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment

Login


Username:
Password:

forgotten password?