Neymar Huolta Hänen Sisarestaan ​​Kovasti

Rated: , 0 Comments
Total hits: 26
Posted on: 12/14/17

Median uutisten mukaan Neymar ei osallistu huomispäivään Strasbourgia vastaan. Pienet lapsi-fanit Jalkapallo pelipaidat lapsille tuntevat sääliä. Viimeisen lauantain viikolla Neymar palasi Brasiliaan vastatakseen sisarukseen liittyviin askareisiinsa, ja nyt, kun asia on ratkaistu, Neymar on vielä levossa.

Aiemmin Pariisin Saint-Germain-hyväksynnän saatuaan Neymar jätti Brasilialle kolme päivää takaisin henkilökohtaisten asioiden hoitamiseen, ja tämä asia ilmenee Neymarin sisaresta. Tiistaina Neymar on palannut Pariisin Saint-germainiin, mutta hän ei ilmesty harjoituskeskukseen, Carling Cupin peli Neymar myös lepää. On todettu, että Neymarin sisar hiljattain törmäsivät vakavaan testiin, sanotaan, että hänen sisarensa oli sairas sairaalassa, ja Neymar päätti mennä kotiin sisarensa mukana. Hän myös kiirehti Pariisista lensi takaisin Brasiliaan, kunnes ongelma ratkaistiin Neymar takaisin joukkueeseen. Monet Halvat Neymar pelipaita Lapsille fanit ovat erittäin huolissaan tästä asiasta, he tukevat häntä väsymättä.

Vaikka kahden paikan välinen etäisyys on kaukana, mutta niin kauan kuin tilaisuus, Neymar pyrki aina palaamaan Brasiliaan joka maaliskuussa sisarensa syntymäpäivään saakka. 28. helmikuuta 2015 Barcelonassa ja Granadan ottelussa, Neymar wit saada keltainen kortti oli keskeytetty kierros, palaten Brasiliaan osallistumaan hänen sisarensa syntymäpäiväjuhlille. 2016 Neymar taas, Rayo Vallecanon ottelussa, otti aloitteita syömään kortteja ja palasi Brasiliaan siskon syntymäpäiväänsä. Tänä vuonna Neymar ei syönyt kortteja, mutta hän jätti pelin loukkaantumisen vuoksi. Tällä kertaa Neymarin sisar lensi Brasiliasta Espanjaan veljensä syntymäpäiväksi. Neymar Rakkaus sisko Tässä mielessä et tiedä miten tiiminvalmentaja tiimi tuntuu? Haluat saada vastauksen, klikkaa linkkiä seuraamaan verkkosivuiltamme. On Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä Voidaan ostaa verkossa, kuten joululahja lapsille.

Neymar-huolta-hanen-sisarestaan-​​kovasti>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment

Login


Username:
Password:

forgotten password?