Manchester Unitedin Manageri Toivoo Pitävänsä Rahaa Käyttävän Vahvaa Tukea

Rated: , 0 Comments
Total hits: 25
Posted on: 11/09/17

Manchester United Viimeaikainen suorituskyky tavallinen. Jalkapallo pelipaidat lapsille fanit eivät myöskään ole kovin tyytyväisiä joukkueen suorituskykyyn. Pelaajien loukkaantuminen ja kunto vakavasti vaikuttivat Manchester Unitedin joukkueeseen. Aiemmin uutiset sanoivat, José Mourinho toivoa joukkue investoi voimakkaasti käyttöön vahva tuki tehostaa joukkueen vahvuus. Mutta ei ole helppoa saada Manchester Unitedia jatkamaan rahaa, viimeisimmät uutiset, joista Manchester United kertoi José Mourinhoa ​​ostamaan ihmisiä, joukkueen on ensin myydä ihmisiä.

Jotkut tiedotusvälineet ovat paljastaneet, että José Mourinho on käyttänyt 285 miljoonaa puntaa ostaa pelaajia yli yhden vuoden Manchester United. Manchester Unitedin joukkueen palkat nousivat myös hämmästyttävän 13,5%: sta 263,5 miljoonaan. Kuitenkin valtava yläpuolella ei tuonut merkittävää lisäystä Manchester Unitedille. Mutta Halvat Manchester United pelipaita Lapsille tavaroiden myynti on edelleen hyvä. Tämä johtuu päätoimijoiden tähtikuviosta. Jopa Manchester Unitedilla, jolla on vahva liiketoimintakyky, kasvuvauhti on liian nopea.

José Mourinho Manchester United, on ollut vahva tuki korkean tason. Paul Pogban ja Romelu Lukakan supertähtiä osti José Mourinho. Manchester United on valmis maksamaan paljon rahaa tukemaan José Mourinhoa ​​rakentamaan vahvan joukkueen. Mutta nyt, Manchester United sijoitukset, takana Manchester City 8 pistettä, otsikko tilanne on hyvin nuha. Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä fanit toivovat joukkue voi maalata enemmän jäljellä olevia pelejä. Tässä tapauksessa Manchester Unitedin korkean tason ei ehdoitta jatkaa tukeaan José Mourinho panosti voimakkaasti. Jotkut tiedotusvälineet sanovat, että Manchester Unitedin joukkue haluaa myydä osan pelaajista ensin palauttamaan osan kustannuksista. Ensimmäinen mainittava pelaaja on Luke Shaw, Manchester United, joka vietti 27 miljoonaa kiloa jäljellä ja odotetaan lähtevän talven aikana. Loukkaantumisensa jälkeen on vaikea palata parhaaseen tilaan ja yhä marginaalisempi. Toinen yllättävä nimi on Marouane Fellaini. Vaikka José Mourinho halusi pitää hänet, Marouane Fellaini oli todennäköisesti lähdössä Manchester Unitedista jatkamaan suurta sopimusta.

Manchester-Unitedin-manageri-toivoo-pitavansa-rahaa-kayttavan-vahvaa-tukea>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment

Login


Username:
Password:

forgotten password?