Juventuksen Hylkääminen Dybalan Palkankorotuksesta Pakottaa Hänet Lähtemään

Rated: , 0 Comments
Total hits: 36
Posted on: 12/21/17

Äskettäin tiedotusvälineet, Juventus-hyökkääjä Paulo Dybala voivat lähteä, Monet Jalkapallo pelipaidat lapsille kannattajat ovat huolissaan tästä asiasta. on ilmoitettu, että syy poistua kahdesta tärkeästä kohdasta, joista toinen on vuosipalkka, ja toinen on Juventuksen johtaja Allegri Massimiliano -suhde; Paulo Dybala huhtikuussa, kun Juventus allekirjoitti uuden sopimuksen, vuosipalkka nousi 7 miljoonaan euroon. Paulo Dybala ei ole tyytyväinen vuotuiseen palkkaan 7 miljoonalla eurolla, hän toivoo saada 10 miljoonan euron vuosipalkkisopimuksen, mutta Juventus kieltäytyi.

Paulo Dybala ja Juventus manageri Allegri Massimiliano ongelma, lähinnä kentällä Paulo Dybala asema. Aiemmin Paulo Dybala yhtäkkiä menetti Juventuksen päävoiman aseman, jopa Juventus ja Inter Milanin italialainen derbi, Paulo Dybala ei aloittanut; viime viikonloppuna, Juventus pois 3-0 voiton Bologna, Paulo Dybala taas epäonnistui. Vain siksi, että joukkuetoveri loukkaantui, Paulo Dybala vain voinut korvata status debyytti. Se tekee myös yllään Halvat Dybala pelipaita Lapsille fanit tuntuu hyvin masentunut. Tässä tapauksessa Paulo Dybala alkoi harkita Juventuksen jättämistä ja hänen veljensä agentti on alkanut ottaa yhteyttä Real Madridiin.

Nyt 24-vuotias Paulo Dybala seisoo uransa risteyksessä. Paulo Dybala saapui Juventukseen kesällä 2015, ja sen siirtomaksu oli 40 miljoonaa euroa. Toistaiseksi Paulo Dybala on edustanut Juventusia 118 kertaa eri kilpailuissa, sijoitti 56 maalia ja auttoi 21 kertaa, auttaen Juventusta voittamaan 2 Serie a -mestaria, 2 Coppa Italia -mestaria ja italialaisen Super Cup -mestarin. Juventus 24 esiintyminen, 14 maalia, auttaa 3 kertaa, mutta mestari League of kentän, mutta ei pisteet maalia. Lisää jännittävää sisältöä voi napsauttaa linkkiä seuraamaan verkkosivuillamme dynaamista! Kuten joulu lähestyy, vanhemmat, jotka haluavat Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä joululahjaksi, voivat myös ostaa sen verkossa sivustollamme ja saada alennusta. Tukea maailmanlaajuista pikatoimitusta, uskon, että sinut on tyytyväinen.

Juventuksen-hylkaaminen-Dybalan-palkankorotuksesta-pakottaa-hanet-lahtemaan>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment

Login


Username:
Password:

forgotten password?