Borussia Dortmund Mestarien Liigan Näkymät Ohut

Rated: , 0 Comments
Total hits: 33
Posted on: 11/06/17

Eilisen mestareiden League H -ryhmän ottelussa oli alunperin toivoa voivansa saada voiton kotiin Borussia Dortmundissa, mutta Apoel tapasi satunnaisesti vetoa. Fanit kuluvat Jalkapallo Pelipaidat , stadionilla kaikki tuntevat sääliä. 4 ottelun jälkeen Borussia Dortmund saa vain 2 pistettä, mestarien liigan tilanne on erittäin epäedullinen.

Tässä jalkapallopelissä Borussia Dortmundin kokoonpano tuli 433 muodostumisesta ja pyrkii voittamaan. Ostaa Dortmund pelipaita kannattajat ovat myös sivussa hurraavat joukkue! Otteluprosessi sopii myös Borussia Dortmundin ennakointiin, ensimmäiset 29 minuuttia, Kagawa Shinji osallistui hienoihin apuihin, Raphaël Guerreiro jatkaa maalipelien pisteet, pisteet 1-0, Borussia Dortmund väliaikaisesti johtaa. Kuitenkin Borussia Dortmund ei tarttunut tilaisuuteen laajentaa pisteet, ensimmäisten 51 minuuttia, APOEL oli vastahyökkäys, jonka vastustaja pallon ottelija Potter rangaistuslaatikko sijoitettiin 1-1 tasoittaa pisteet. Vaikka Borussia Dortmund lopulta käynnistää kaiken out-hyökkäyksen, mutta valitettavasti se on Plisic tai Aubameyang, ei ole pystynyt ymmärtämään mahdollisuutta pisteytys. Lopulta Borussia Dortmund kotona Apoel Chase osaksi solmioon.

Borussia Dortmund tällä kaudella mestarien liigan leikki erittäin huono, Borussia Dortmund sai vain 2 pistettä, vedoten hyötyä net voittaa pallo, sijoittui ryhmän kolmas. Mestaruusliigan ryhmän ottelun seuraava kierros, Borussia Dortmund, tulee kotiin Tottenham Hotspurilta, joka päättää suoraan siitä, voivatko he edelleen pysyä Mestarien liigan arena. Borussia Dortmundin voitolla voi olla toivoa. Useimpien fanien silmissä Borussia Dortmund on valmistellut Europa-liigan. Mutta itse asiassa Borussia Dortmund haluaa lyödä Europa-liigaa, ei myöskään helppoa. Jos Borussia Dortmund on edelleen huonossa kunnossa, on vaikeaa saada karsinnat Europa-rallin kilpailuun. Tietenkin viimeisimmät uutiset ovat saatavilla myös Jalkapallo Pelipaidat myymälä sivustollamme ja tarjoamme faneille viimeisimmät jalkapallo-paidat. Innolla huomiosi.

Borussia-Dortmund-Mestarien-liigan-nakymat-ohut>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment

Login


Username:
Password:

forgotten password?