Barcelonan Jalkapallopaita Lapset Ovat Tyytyväisiä Joukkueen Ensimmäiseen Paikkaan

Rated: , 0 Comments
Total hits: 28
Posted on: 09/12/17

Huolimatta siitä, että Neymar lähti liikkeelle Barca ylpeä "MSN Combination" hajoamisesta, mutta joukkue näyttää olevan liigassa palauttamaan entisen terävyyden. on Jalkapallo pelipaidat lapsille varmasti rekindle heidän innostustaan ​​joukkue. Lahden kolmannella kierroksella Barca voitti eilen 5-0 voiton Respanyolilla Nou-leirillä ja Messi näytti hattutempun. Gerard Pique on hyvä lisä, Ousmane Dembélé ensimmäinen esiintyminen auttaa Luis Suárezin maalia. Barca johti Real Madridin 4 pistettä kolmen voiton jälkeen ja ylitti La Liga-sijoitukset.

Barca edellisessä 16 peliä La Liga ja Espanyol samassa kaupungin derby saavuttaa 13 voittoa 3 tasainen lyömätön, tässä pelissä Luis Suárez vahinko paluuta, uusi pelaaja Ousmane Dembélé ilmestyi myös luettelo korvikkeita. Barca on erittäin varma saada 3 pistettä. Messi petti hattutempun pelin aikana vain 66 minuuttia, mikä antoi myös johtaja Ernesto Valverde Tejedorille. Hyvä syy kiertää kokoonpanoa. Uuden soittimen Ousmane Dembélé korvattiin Gerard Deulofeu Lázaro debyytti, hänen ensimmäinen esiintyminen Barca. Paulinho ja Andre Gomes korvasivat myös Sergi Busquetsin ja Andres Inionen. Ousmane Dembélén ensimmäinen esiintyminen oli aktiivinen. Ensimmäisten 91 minuutin aikana ranskalainen oikeanpuoleisen ohitusalueen rajoitetun alueen toisella puolella, vartioimaton Luis Suárez on lähellä työntöaukkoa, auttaa Barca lukita 5-0 suuresta pudotuksesta. Yleisö Barcelona Jalkapallo Pelipaidat lasten olivat kaikki iloisia ja iloisia. Se oli myös suuri voitto heille.

Ernesto Valverde Tejedor pelissä pelin puhuttelun uuden suorituskyvyn, sanoi: "Ousmane Dembélé debyytti Arena, olen erittäin tyytyväinen, Paulinho on myös." He sopeutuvat vähitellen leikkimme. Pelaaja Ousmane Dembélén siirtohinta on korkein Barcan historiassa, mutta hän on työskennellyt kovasti pelin jälkeen ja joukkue on kiitollinen hänelle. "5: 0 on toistaiseksi Ernesto Valverde Tejedor johti Barcelonassa voiton voitosta, kun Ernesto Valverde Tejedor sanoi ottelun jälkeen, että Real Madridin 4 ensimmäisellä kierroksella, 4 pistettä, erittäin hyvä. Jotta voisimme muistaa tämän suuren hetken, fanit voivat myös tilata Jalkapallo paitoja 17/18 online-malliston, joten verkkosivustollamme on myös paras vaihtoehto faneille.

Barcelonan-jalkapallopaita-lapset-ovat-tyytyvaisia-joukkueen-ensimmaiseen-paikkaan>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment

Login


Username:
Password:

forgotten password?